PROJEKTY - Q&A

Z Pomoc systemu CRM VISION
Skocz do: nawigacji, wyszukiwania


Spis treści


Jak ustanowić uprawnienia użytkownika, aby miał dostęp tylko do projektów, które utworzy samodzielnie?

Wystarczy dodać go jako uczestnika projektu, a w uprawnieniach globalnych (przypisanych rolach) wyłączyć dostęp do wszystkich projektów.

Użytkownik nie będzie widział projektów, których nie jest uczestnikiem.


↑ spis treści
Osobiste
Przestrzenie nazw

Warianty
Działania
Nawigacja
Narzędzia