Uzupełnij

Z Pomoc systemu CRM VISION
Skocz do: nawigacji, wyszukiwania


Ekran zawiera listę działań niezakończonych, wykonawcą których jest zalogowany użytkownik.


Spis treści


Do czego służy zakładka Uzupełnij?

Działania podczas planowania których została oznaczona opcja wymaga późniejszego uzupełnienia są zapisywane w Planie z jednoczesnym oznaczeniem w zakładce Uzupełnij, która przypomina o konieczności dopisania danych kontaktowych, dodatkowych notatek, dodania plików lub uzupełnienia innych pól w momencie, gdy dany pracownik znajdzie na to czas.

Uzupelnij.png
Strzalka d.png
Uzupelnij1.png
↑ spis treści


Osobiste
Przestrzenie nazw

Warianty
Działania
Nawigacja
Narzędzia